De fem bästa julfilmerna någonsin

Denna gång tänkte vi ge er en lista med de, enligt oss, fem bästa julfilmerna som någonsin gjorts! Dessa filmer kommer garanterat generera massor utav julmys för hela familjen, år för år!

Julfilmer – topplista

  1. The Holiday – Är en perfekt film för de som har en förkärlek till romantiska filmer. Denna kombinerar nämligen både romantik och julen på ett strålande sätt! Supermysig!
  2. Tomten är far till alla barnen – Kanske den bästa svenska julfilmen som någonsin gjorts? Ja, många skulle åtminstone påstå detta! Vi är nog beredda att hålla med, vilket ger den plats tre på vår lista! Förvänta er en galen åktur där bonusfamiljen så att säga står i centrum!
  3. Elf – Detta är en julfilm som är fullspeckad med den riktiga julkänslan, om än på ett ytterst komiskt sätt! En utmärkt film för att få höja på smilbanden en aning i juletider, något som vi självklart inte säger nej till!
  4. Polarexpressen – När det kommer till animerade julfimer så finns det trots allt en hel del godbitar att sätta tändarna i, men i vårt tycke så är Polarexpressen den allra bästa! Faktum är att vi rankar denna julfilm som den bästa julfilmen någonsin, alla kategorier! Den är helt enkelt en supermysig och tänkvärd julfilm för hela familjen, som är perfekt att återvända till jul efter jul!
  5. Ensam hemma – Numera en av de riktiga klassikerna! Fungerar bra när som helst på åren men kanske extra mycket så till jul! En film om vikten av familj och att spendera högtiden tillsammans med varandra!