Om oss / Kontakta oss

Om oss

Det är främst jag, Birgitta, som arbetar med Tomtemuseum.se, men det finns även andra inblandade som ibland hjälper till att forma allt ifrån design till innehåll. Jag har själv alltid haft en förkärlek till julen och då speciellt tomtar. På senare tid har jag tog insett att det varit dags att bredda innehållet på sajten och det är bland annat därför som den idag ser ut som den gör. Jag hoppas att du finner ett värde i den information som du kan ta del av kring julen här på Tomtemuseum och att du väljer att besöka oss med jämna mellanrum under det kommande åren!

Kontakta oss

Enklaste sättet att nå oss som arbetar med Tomtemuseum.se är att dra iväg ett mail till antingen info@tomtemuseum.se eller birgitta@tomtemuseum.se. Vi lovar att försöka svara så snabbt vi kan på dina frågor och tar dessutom mer än gärna emot både positiva som negativa synpunkter på vad vi redan gör bra eller kan förbättra!