Smärtsamt långt till jul

Såhär i mitten av mars så kan man ganska lugnt påstå att det är långt kvar till jul! För dom som, precis som vi, älskar julen över allt annat, kan detta vara en tung insikt!

Påsk

Först ska påsken med både godisätning, äggkokning och måleri avklaras – under ett skede av året där solen börjar göra sig allt mer påmind!

Sommar

Därefter vankas allt från sill och potatis, till dans runt midsommarstång och hoppande som grodor under högsommaren – samtidigt som härliga surströmmingsburkar ska avverkas i stadig takt tillsammans med kanske en och annan nubbe innan sommaren väl är till ända! För den som har dålig koll på just surströmmingsritualen så går det tack och lov att läsa mer om denna, samt ta del av goda recept på rodaulven.se!

Höst

När sommaren äntligen genomlidits börjar sakteliga trädens löv att skifta färg, vilket då leder till en färgkavalkad utan dess like! Även detta måste man redan nu stålsätta sig inför, då de allra praktfullaste delarna av hösten också är en del av den transportsträcka som måste avklaras innan december nalkas!

Och så till sist – äntligen målgång!

… Ja, som du tydligt kan se är det ju faktiskt himla synd om oss julentusiaster, då det är en hel del misär vi måste genomlida innan vi återigen är i mål och man kan bocka av första advent i almanackan! 😉

Tack och lov kan man redan nu börja ta tag i några utav årets julbestyr, som att kika på årets julklappar på hittajulklappar.nu eller något annat bra ställe för julklappstips! Det gäller helt enkelt att försöka vara positiv – även med sommarsolen i ögonen och en ljummen bris i håret!

/En smärtsamt tidig julhälsning från oss på Tomtemusem.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *